Latest topics
» Hi From Scotland
by milspec6 Thu Jun 15, 2017 1:25 pm

» Hi all of you...!
by milspec6 Mon May 29, 2017 11:16 am

» Hello Everyone - Australia
by UtahTheo Mon May 29, 2017 1:04 am

» i am New Here from Australia
by dp1 Fri Apr 21, 2017 4:50 pm

» Hi Everyone!!!
by dp1 Fri Apr 21, 2017 4:49 pm

» Hello From Michigan
by Homer Building Maintenanc Wed Mar 22, 2017 6:11 pm

» Hello from Homer, Alaska!
by Matt; My carpet cleaner Sat Dec 10, 2016 3:04 pm

» Introducing Myself
by Mo Wed Sep 28, 2016 6:17 am

» Hello Mike here
by dp1 Fri Sep 23, 2016 10:25 pm

» Long time listener
by dp1 Wed Sep 14, 2016 7:17 am

» Nice to meet you!
by ACpower1 Sat Sep 10, 2016 4:33 pm

» Jason from Arizona
by IamJoel Thu Sep 08, 2016 11:39 pm

» Introduction
by Mo Thu Sep 01, 2016 8:01 pm

» Howdy everyone
by IamJoel Thu Sep 01, 2016 7:46 pm

» Good Morning!
by IamJoel Thu Sep 01, 2016 7:45 pm

Keywords


Has the Forum been Slow?.....

View previous topic View next topic Go down

Has the Forum been Slow?.....

Post by Davey Cracker on Wed Jul 08, 2015 5:45 pm

.....Or is it just me?

For the last several days or maybe a week now, when I click on something here or post it usually takes forever to load the page.

Anyone else, or is it on my end?

_________________
-Dave-
Teeter
avatar
Davey Cracker
Expert & Trusted Member
Expert & Trusted Member

Posts : 4796
Join date : 2013-09-20
Age : 50
Location : Long Beach CA

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Devon07 on Wed Jul 08, 2015 6:33 pm

Yes, just thought it was on my end though.

_________________
USA flag  
avatar
Devon07
Expert & Trusted Member
Expert & Trusted Member

Posts : 1912
Join date : 2015-04-02
Age : 52
Location : Oklahoma

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by dp1 on Wed Jul 08, 2015 6:46 pm

Not me, well I haven't been online that much due to being super busy, but when I jumped in it's usually loading just fine.
avatar
dp1
Moderator
Moderator

Posts : 3569
Join date : 2013-09-19
Location : california

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Wed Jul 08, 2015 6:52 pm

No its been slow for a week now it was supposedly fixed a couple of days ago but it was slow for me today and yesterday
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by brianbenaiah on Thu Jul 09, 2015 8:33 pm

Going to post and see how quickly it is accomplished. Havn't been on the computer in days due to having to stay at the church firework booth over the last week. They grossed a huge amount of money and thankfully were able to bless our family $$ so it was worth the dust and heat, sweat and Benaiahs tears. Did an encap on the camptrailer we stayed in and the ower was amazed of how nice the carpet turned out. I have two firework booths to pull down by saturday and take back fireworks to fresno area, at least something is working out. Cool
avatar
brianbenaiah
Active Poster
Active Poster

Posts : 182
Join date : 2014-05-23
Age : 44
Location : Out West.

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Thu Jul 09, 2015 8:43 pm

Good job bringing home the bacon Brian
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Davey Cracker on Thu Jul 09, 2015 9:53 pm

MMMMmmmmmmmmm Baaa-con!

_________________
-Dave-
Teeter
avatar
Davey Cracker
Expert & Trusted Member
Expert & Trusted Member

Posts : 4796
Join date : 2013-09-20
Age : 50
Location : Long Beach CA

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Devon07 on Fri Jul 10, 2015 4:13 am

Davey...youre to old for bacon!

_________________
USA flag  
avatar
Devon07
Expert & Trusted Member
Expert & Trusted Member

Posts : 1912
Join date : 2015-04-02
Age : 52
Location : Oklahoma

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Fri Jul 10, 2015 7:00 am

Seems like the speeds were normal the last couple of days
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by milspec6 on Fri Jul 10, 2015 8:53 am

Maybe you were just going to fast Mo?

Made things like this board seem slow when you are going 90 mph.
avatar
milspec6
Moderator
Moderator

Posts : 9030
Join date : 2013-09-21
Location : Nebraska

http://castledefendersllc.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Fri Jul 10, 2015 11:59 am

I think it's number of postings that have been slow Very Happy
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by milspec6 on Fri Jul 10, 2015 12:04 pm

I think it is a lack of videos!! We need to get some excitement going. I think Mo is the only one playing videographer around here lately.

Let's all try and figure out this system and crank up some visual excitement this month. Nothing introduces personality to a board better than the members themselves.

Any takers?
avatar
milspec6
Moderator
Moderator

Posts : 9030
Join date : 2013-09-21
Location : Nebraska

http://castledefendersllc.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Fri Jul 10, 2015 12:45 pm

I've been guilty of not participating as much this last month as well.  With the carpet cleaning and the projects I have going at the house it's been tough.
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by milspec6 on Fri Jul 10, 2015 1:16 pm

You make a lousy wingman, Mo. Razz

I think we are all pretty busy right now...and that is a good thing.
avatar
milspec6
Moderator
Moderator

Posts : 9030
Join date : 2013-09-21
Location : Nebraska

http://castledefendersllc.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by dp1 on Fri Jul 10, 2015 6:51 pm

Yes, busy busy, between work, payroll, taxes, payroll taxes, nagging family, my head is about to explode Mad
avatar
dp1
Moderator
Moderator

Posts : 3569
Join date : 2013-09-19
Location : california

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Mo on Fri Jul 10, 2015 7:02 pm

Nagging family Very Happy Very Happy
avatar
Mo
Administrator
Administrator

Posts : 6432
Join date : 2013-09-19
Location : Arizona

http://www.thecleanerslounge.com

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Davey Cracker on Fri Jul 10, 2015 7:11 pm

The problem seems like it's been solved, here on my end.

_________________
-Dave-
Teeter
avatar
Davey Cracker
Expert & Trusted Member
Expert & Trusted Member

Posts : 4796
Join date : 2013-09-20
Age : 50
Location : Long Beach CA

Back to top Go down

Re: Has the Forum been Slow?.....

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum